Spórolj időt és energiát

Összpontosíts üzleted építésére, pénzügyi műveleteid bízd a FlexiBill automatizált folyamataira

Fordítsd a pénzed másra

Csökkentjük a pénzügyi műveleteid költésgeit, mint postázás, iratkezelés, számlázás, adategyeztetés.

Minimalizáld a hibákat

Tévedések és emberi hibák helyett stabil automatizált folyamatokat alakítunk ki számodra.

Lásd át pénzügyeid

Grafikon a bevételeid alakulásáról, kintlevőségeidről, lejárt számláidról. Mindezt egy Dashboardon.

Kerüld el a késedelembe eső kifizetéseket

A FlexiBill észben tartja ügyfeleid helyett a határidőket és értesíti őket, a számlák kifizetéséről.

Használd bárhonnan

Bárhol lehetsz a világban, a FlexiBill mindig elérhető számodra.
< hatékony pénzügyi folyamatok >
Válaszd az intelligens számlázási módot!

A számlakiállítást és küldést egy professzionálisan felépített és automatizált rendszeren keresztül bonyolíthatod le.

< headless>
Háttérből irányítunk, akár felület nélkül

Kezdetektől fogva rendszerünket úgy terveztük, hogy annak minden funkciója API-ről vezérelhető legyen. Ennek köszönhetően könnyen integrálódunk a meglévő ügyviteli rendszerekre és észrevétlenül a háttérből kezeljük a számlázással kapcsolatos feladatokat.

< önszámlázás >
Az önszámlázás még sosem volt ilyen egyszerű

A FlexiBill észben tartja a határidőket, így elkerülöd a késedelmeből adódó plusz költségeket

Minden esetben hibátlanok lesznek az adatok az automatizált rendszernek köszönhetően:

  • Hibátlan cégadatok
  • Pontos végösszegek
  • Tűpontosan rögzített számla adatok
  • Természetesen NAV biztos számlák
< partnerminősítés >
Légy naprakész partnereidről!

A vevő adatainak megadásakor a FlexiBill a COFACE segítségével a cég
neve/egyéni vállalkozó neve alapján megkeresi a vállalkozás további adatait,
mint adószám, cégjegyzékszám és automatikusan kitölti.

Adatbiztonság

Tűpontos számlaadatok

100% NAV biztos

< válaszd a flexibillt >
Bízd ránk magad és hagyj fel a manuális számlakezeléssel!

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Mélyépítéssel foglalkozó cég, 2 mrd Ft árbevétellel, saját, gépekkel és szakembergárdával, 7 év építőiparban eltöltött szakértelemmel.

KIHÍVÁS

Az ütemezések szerint haladnak a munkák, első ütem teljesítés igazolása rendelkezésre áll, de a korábban már jelzett hosszabb 90 napos fizetési határidő szerepel. A mélyépítő Kft-nek el kell kezdeni a következő ütem munkálatait, és folyamatosan gyűlnek a költségszámlái, az embereknek bért kell fizetni, szeretne előbb hozzájutni a pénzéhez.

MEGOLDÁS

A mélyépítő kft. a kiállított teljesítés igazolás  és számla másolatát benyújtotta társaságunkhoz, és 1-2 napon belül, ahogy a fővállalkozó visszaigazolta, hogy minden rendben a számlával, a faktorcég kifizette a számla értékének a 90%-át a mélyépítő Kft-nek. Így a mélyépítő Kft ki tudja fizetni a felmerült költségeit, alkalmazottai bérét, és van elegendő tőkéje a 2. ütem elvégzéséhez.

A mélyépítő Kft a fenti gyakorlatot követte a további ütemek számláinak kiállításakor, így lett elegendő tőkéje a működéshez, kivitelezéshez, továbbá szerzett egy újabb referenciát, és kapcsolatot a fővállalkozó nevében.

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Szállítmányozással foglalkozó cég, 250-300m Ft árbevétellel, 2 lízingelt kamionnal rendelkezik, saját telephellyel Pécelen.

KIHÍVÁS

A szállítmányozó cég szeretne előbb a hozzájutni a pénzéhez hiszen szinte minden megrendelője 30 vagy annál több napra fizeti ki a számlákat, így van olyan hónap amikor az elvégzett munkák csupán töredéke folyik be a kasszába. A kamionokat tankolni kell, és havonta lízing díjakat is rendezni szükséges, hiszen ellenkező esetben a munkaeszközei és a cége kerül veszélybe.

MEGOLDÁS

Cégünkkel írt alá a szállítmányozó cég faktorszerződést, melynek révén a számla kiállítását követően pár napon belül hozzájut a számla értékének jelentős részéhez, így tudja tankolni a kamionokat, és a lízingdíjat is tudja fizetni, továbbá újabb munkákat is tud vállalni.

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Újonnan alapított borász Kft, 3-4 hektáros szőlő ültetvénnyel. A cég üzletláncokba és nagyobb borkereskedő cégekbe, szállodákba tervez beszállítani, használva eddigi kapcsolatrendszerét.

KIHÍVÁS

Induló vállalkozásként, a meglévő tőkét elköltötte a cég a minőségi borok beszerzésére, melyet tovább kíván értékesíteni, továbbá az ültetvénnyel kapcsolatban is merültek fel nem várt költségek. Borász Kft. szerződött üzletláncokkal, indulhat a beszállítás. Az üzletláncok 45-60 napra fizetik ki a beszállított bor ellenértékét, viszont ha értékesíti a teljes készletet a cég nem lesz tőkéje a következő beszerzésre, és a borász Kft addig felmerült működési költségeit sem tudja fedezni. Az ügyfél igénye tehát minél előbb hozzájutni a pénzéhez.

MEGOLDÁS

Miután a borász Kft faktorszerződést kötött cégünkkel, a számlakiállítást követő pár napon belül hozzájutott a számla ellenértékének nagy részéhez (90%), így a további beszerzéseit tudta fedezni, és induló vállalkozóként kapott finanszírozást, ingatlan és ingó fedezett nélkül.