Csökkentjük a számlakezelés költségét

A napi ismétlődő feladatokat robotpilóta üzemmódba kapcsoljuk

Tömeges önszámlázás?!

Számlázz az ügyfeleid nevében magadnak, így megspórolod a hibákat és a felesleges adminisztációt
Miért?

Hagyj fel a számlák adatainak manuális megadásával!

Tervezhető, kiszámítható és bárhonnan nyomon követhető számlázási folyamatok

NAV  kompatibilis

Nemzetközi tanácsadó cégek által bevizsgált, validált termék

< automatizáció >

Csökkentjük a számlázással járó emberi erőforrásokat.

Önszámlázással növeled a bejövő számlák feletti kontrollt
Több cég kezelése egy felületen
Tömeges számlabefogadás
Feltérképezzük a folyamataid, optimalizáljuk a számlázást
Csökkentjük az emberi mulasztások esélyét
Gyorsabb, hatékonyabb papírmentes számlázás

< hasznos >
Elengedhetetlen funkciók

Partnerminősítés

Vevőid minősítését globális adatszolgáltatókkal turbózzuk fel

Több cég kezelése

Kezeld az összes céged egy helyen

NAV kompatibilis

Jogszabályi megfelelés és NAV adatkapcsolat számunkra elsődleges prioritású

Könyvelői fiók

Gondoltunk a könyvelőidre is. Külön fióktípust biztosítunk számukra, és API integrációval segítjük az adatkommunikációt

Gyorsabb befizetések

Integrálható fizetési gomb a számla azonnali kifizetésére.

Bárhonnan elérhető

Mobilról, Tabletről, Asztali számítógépről, bárhonnan bármikor eléred

Folyamatok felmérése

Átnézzük a pénzügyi műveleteket

Integráció

Integrálódunk a pénzügyi folyamatok igényeire

Automatizálunk

Növeljük a folyamatok autonómiáját
< flexibillis >
A FlexiBill felveszi a szervezeted alakját

Minden szervezetnek megvan a maga sajátos működése. A dobozos szoftverekkel ellentétben rugalmas rendszerünk adaptálható ügyfeleink igényeire, közösen fejlődünk velük és alkalmazzuk a legújabb technológiákat.

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Mélyépítéssel foglalkozó cég, 2 mrd Ft árbevétellel, saját, gépekkel és szakembergárdával, 7 év építőiparban eltöltött szakértelemmel.

KIHÍVÁS

Az ütemezések szerint haladnak a munkák, első ütem teljesítés igazolása rendelkezésre áll, de a korábban már jelzett hosszabb 90 napos fizetési határidő szerepel. A mélyépítő Kft-nek el kell kezdeni a következő ütem munkálatait, és folyamatosan gyűlnek a költségszámlái, az embereknek bért kell fizetni, szeretne előbb hozzájutni a pénzéhez.

MEGOLDÁS

A mélyépítő kft. a kiállított teljesítés igazolás  és számla másolatát benyújtotta társaságunkhoz, és 1-2 napon belül, ahogy a fővállalkozó visszaigazolta, hogy minden rendben a számlával, a faktorcég kifizette a számla értékének a 90%-át a mélyépítő Kft-nek. Így a mélyépítő Kft ki tudja fizetni a felmerült költségeit, alkalmazottai bérét, és van elegendő tőkéje a 2. ütem elvégzéséhez.

A mélyépítő Kft a fenti gyakorlatot követte a további ütemek számláinak kiállításakor, így lett elegendő tőkéje a működéshez, kivitelezéshez, továbbá szerzett egy újabb referenciát, és kapcsolatot a fővállalkozó nevében.

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Szállítmányozással foglalkozó cég, 250-300m Ft árbevétellel, 2 lízingelt kamionnal rendelkezik, saját telephellyel Pécelen.

KIHÍVÁS

A szállítmányozó cég szeretne előbb a hozzájutni a pénzéhez hiszen szinte minden megrendelője 30 vagy annál több napra fizeti ki a számlákat, így van olyan hónap amikor az elvégzett munkák csupán töredéke folyik be a kasszába. A kamionokat tankolni kell, és havonta lízing díjakat is rendezni szükséges, hiszen ellenkező esetben a munkaeszközei és a cége kerül veszélybe.

MEGOLDÁS

Cégünkkel írt alá a szállítmányozó cég faktorszerződést, melynek révén a számla kiállítását követően pár napon belül hozzájut a számla értékének jelentős részéhez, így tudja tankolni a kamionokat, és a lízingdíjat is tudja fizetni, továbbá újabb munkákat is tud vállalni.

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Újonnan alapított borász Kft, 3-4 hektáros szőlő ültetvénnyel. A cég üzletláncokba és nagyobb borkereskedő cégekbe, szállodákba tervez beszállítani, használva eddigi kapcsolatrendszerét.

KIHÍVÁS

Induló vállalkozásként, a meglévő tőkét elköltötte a cég a minőségi borok beszerzésére, melyet tovább kíván értékesíteni, továbbá az ültetvénnyel kapcsolatban is merültek fel nem várt költségek. Borász Kft. szerződött üzletláncokkal, indulhat a beszállítás. Az üzletláncok 45-60 napra fizetik ki a beszállított bor ellenértékét, viszont ha értékesíti a teljes készletet a cég nem lesz tőkéje a következő beszerzésre, és a borász Kft addig felmerült működési költségeit sem tudja fedezni. Az ügyfél igénye tehát minél előbb hozzájutni a pénzéhez.

MEGOLDÁS

Miután a borász Kft faktorszerződést kötött cégünkkel, a számlakiállítást követő pár napon belül hozzájutott a számla ellenértékének nagy részéhez (90%), így a további beszerzéseit tudta fedezni, és induló vállalkozóként kapott finanszírozást, ingatlan és ingó fedezett nélkül.