Senior PHP fejlesztő

állásajánlat

A FlexiBill Fintech csapatával azon dolgozunk, hogy megreformáljuk az elmaradt pénzügyi megoldásokat, digitalizáljuk a számlázást / finanszírozást a vállalkozásoknak és elősegítsük a folyamatok optimális működésének kiépítését. 

Technológiák

 • PHP7
 • Symfony 4-5
 • Doctrine
 • Mysql
 • Rest API
 • Docker
 • GIT
 • PHPUnit
 • Behat
 • Xdebug

Jó ha ismered..

 • Google Cloud
 • Helm
 • RabbitMQ
 • NodeJS

Kit keresünk?

Backendes kollégát keresünk, akinek van affinitása a devops-os toolokhoz is. A tesztelés kiemelt fontosságú, így elengedhetetlen, hogy legyen unit tesztekkel tapasztalatod. Symfonyban fogsz dolgozni, de ha más frameworkben szerzett tapasztalatod van az sem gond.

 

Hogyan fejlesztünk?

Unit tesztekkel fedjük le a fejlesztéseinket és behat tesztekkel ellenőrízzük az endpoint kimeneteket. Symfony 4-ben dolgozunk, de már folyamatban van a rendszer frissítése a következő Symfony verzióra. Konténerizált környezetünk és google cloud alapú infránk van. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a rendszer skálázható legyen, amit queue alapú megoldásokkal és kubernetes alapú infrastruktúrával segítünk elő. 

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Amennyiben úgy érzed, hogy passzolnál a csapatba, kérlek írj a karrier@flexibill.hu email címre, csatold be a cv-det.

 

Milyen technológiákon kéne dolgoznod?

Symfony 4 – ben fejlesztünk, OSX – en, PhpStorm – ban. Rest API – ként működik a backend, az api dokumentálása pedig Swaggerben van megoldva. ORM – et használunk a db sémához és egyelőre mysqlre forgatjuk át. A lokális fejlesztés docker alapokon működik, az üzemeltetés pedig Kubernetes alapokon Google Cloud – on van fenn.

 

Milyen a management?

A folyamatok irányítása támogatva van egy product ownerrel, aki előkészíti a feladatokat és megbeszéli azokat a fejlesztőkkel, az elkészült munkát pedig a tesztelővel együtt le is ellenőrzi. A fejlesztés részleteit a vezető fejlesztő tervezi meg, aki egyben a backend fejlesztését is koordinálja.

A csapat SCRUM szerint dolgozik, a management 2 hetes sprintekben készíti elő a feladatokat, amiket aztán a csapattal közösen egyeztet és validáltat. Jirát használunk a feladatok nyomon követésére.

 

Milyen a napi rutin?

Reggel 9:30 – as érkezés és 10 órás daily standup – al kezdünk, itt mindenki elmondja mivel haladt a legutóbbi meeting óta és mivel fog a mai nap során. Lehetőség van megbeszélni a blokkokat és elhárítani azokat. A napi kommunikáció Slacken megy.

 

Milyen eszközöket tudunk nyújtani?

A céges gépnek Macbook-ot használunk, de aki nem érzi kényelmesen magát OSX – en, annak tudunk rendelni igény szerint mást is. A munkaállomás erősítéséhez egy 27 colos monitort tudunk adni és külön tudunk rendelni igény szerinti széket.

 

Milyen az iroda és merre van?

Belvárosi irodánk van, az oktogonhoz közel, a Mozsár utcában. Egy irodaház 4. emeletén van az egész cég. Az emelet a mienk, külön van tárgyaló, konyha, szóval minden megvan a napi működéshez. A környéken a belvárosból adódóan rengeteg étterem található, így változatos lehet a napi étrend.

 

Milyen a felvétel nálunk?

Első körben egy közös beszélgetéssel kezdünk a vezető fejlesztővel, ahol a kompetenciáidat fogjuk ellenőrízni és ha itt minden rendben ment, akkor egy következő találkozón az egész csapattal ülünk le beszélgetni, ahol te is megismerhetsz minket és a csapat is megismerhet téged. Ezek után pedig a szerződéses részleteket kell tisztáznunk és már kezdhetsz is.

 

Milyen bérsávban dolgozunk?

Nettó 400 – 700K bérsávot gondolunk, tapasztalattól függően.

 

Milyen fejlődési lehetőségeket tudunk nyújtani?

A startup jellegünkből kifolyóan roppant nyitottak vagyunk az új technológiákra és a változásokra, így külön szentelünk időt a kutatásokra is. Amennyiben nyitott vagy és kiváncsi vagy új dolgokra, amit tudunk hasznosítani, támogatni fogjuk.

 

Milyen a munkaidő, home office lehetőség megoldható?

Reggel 10 és 16 között van a törzsidő, ez időben preferáljuk, ha bent vagy, de ha úgy alakul, hogy home officeban szerretnél dolgozni alkalmanként, akkor az is megoldható.

 

Mit tudunk még nyújtani?

Az irodában korlátlan az ásványvíz és kávé fogyasztási lehetőség, szükség esetén alkalmanként céges autót is tudunk biztosítani.

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Amennyiben úgy érzed, hogy passzolnál csapatba, kérlek írj a karrier@flexibill.hu email címre és csatold be a cv – det.