Digitális faktoring borászatoknak

Neked is 30, 60, 90 napot kell várnod a pénzedre? 

Mi 24 órán belül megfinanszírozzuk vállalkozásod aktív számláit, így nem kell hónapokat várnod, amíg a vevőid fizetnek! Válaszd az országban egyedüli módon 100%-ig digitális faktoring szolgáltatását és maradj rugalmas!

Díjmentes, azonnali ajánlat

Mi az a digitális faktoring?

Tegyél szert versenyelőnyre!

A BÁV Faktor a Magyar
Nemzeti Bank által felügyelt
intézmény.

A tendereknél is előnyt jelenthet: árakció helyett adhatsz az ügyfeleidnek hosszabb fizetési határidőt, így mindkét fél jól jár

A projekt munkadíja már akár aznap a bankszámládon lesz, így rendezheted a anyagköltségeket és az alkalmazottak fizetését is

Amíg a versenytársaid a pénzükre várnak, te versenyelőnyre tehetsz szert, és biztosíthatod céged megfelelő likviditását.

digitális
ügyintézés

Akár otthonod kényelméből,
egyszerűen faktoráltathatod számláidat.

Akár aznapi
folyósítás

A borászok többségének nehézség
a hosszú fizetési határidő. A megoldás: FlexiBill!

Rugalmas és
egyedi feltételek

Biztos alapokra szeretnéd helyezni vállalkozásod növekedését?
Egyedi ajánlatot készítünk cégednek!

Kérdésed van?
Keresd fel szakmai ügyfél-szolgálatunkat!

Szakértő kollégáink készséggel segítenek megválaszolni a felmerült kérdéseidet.

Piacvezető cégek sikersztorijai

(Partnereinket titoktartás végett nem neveztük meg)

ESETTANULMÁNY

Újonnan alapított borász Kft, 3-4 hektáros szőlő ültetvénnyel.

KIHÍVÁS

Induló vállalkozásként, a meglévő tőkét elköltötte a cég a minőségi borok beszerzésére, melyet tovább kíván értékesíteni. Saját ültetvénnyel is rendelkezik ügyfelünk, mellyel meg kívánja alapozni saját termékek előállítását. 

Egy új termék előállítása, bevezetése a piacra munka, idő, és nem utolsó sorban pénz igényes folyamat. Ezért fontos, hogy a vállalkozás fizetőképes maradjon. Továbbá az ültetvénnyel kapcsolatban is merültek fel nem várt költségek

A cég szerződött üzletláncokkal, indulhat a beszállítás. Az üzletláncok 45-60 napra fizetik ki a beszállított bor ellenértékét, viszont ha értékesíti a teljes készletet a cég nem lesz tőkéje a következő beszerzésre, és a borász Kft addig felmerült működési költségeit sem tudja fedezni. Az ügyfél igénye tehát minél előbb hozzájutni a pénzéhez.

A FAKTORINGNAK HASZNÁLATÁVAL...

Maradj rugalmas! Bill segít!

A Flexibill az ország első 100%-ig digitális faktoring rendszere. A Flexibill digitális faktoring® a Flexibill Kft. bejegyzett védjegye.

Kapcsolat

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Mélyépítéssel foglalkozó cég, 2 mrd Ft árbevétellel, saját, gépekkel és szakembergárdával, 7 év építőiparban eltöltött szakértelemmel.

KIHÍVÁS

Az ütemezések szerint haladnak a munkák, első ütem teljesítés igazolása rendelkezésre áll, de a korábban már jelzett hosszabb 90 napos fizetési határidő szerepel. A mélyépítő Kft-nek el kell kezdeni a következő ütem munkálatait, és folyamatosan gyűlnek a költségszámlái, az embereknek bért kell fizetni, szeretne előbb hozzájutni a pénzéhez.

MEGOLDÁS

A mélyépítő kft. a kiállított teljesítés igazolás  és számla másolatát benyújtotta társaságunkhoz, és 1-2 napon belül, ahogy a fővállalkozó visszaigazolta, hogy minden rendben a számlával, a faktorcég kifizette a számla értékének a 90%-át a mélyépítő Kft-nek. Így a mélyépítő Kft ki tudja fizetni a felmerült költségeit, alkalmazottai bérét, és van elegendő tőkéje a 2. ütem elvégzéséhez.

A mélyépítő Kft a fenti gyakorlatot követte a további ütemek számláinak kiállításakor, így lett elegendő tőkéje a működéshez, kivitelezéshez, továbbá szerzett egy újabb referenciát, és kapcsolatot a fővállalkozó nevében.

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Szállítmányozással foglalkozó cég, 250-300m Ft árbevétellel, 2 lízingelt kamionnal rendelkezik, saját telephellyel Pécelen.

KIHÍVÁS

A szállítmányozó cég szeretne előbb a hozzájutni a pénzéhez hiszen szinte minden megrendelője 30 vagy annál több napra fizeti ki a számlákat, így van olyan hónap amikor az elvégzett munkák csupán töredéke folyik be a kasszába. A kamionokat tankolni kell, és havonta lízing díjakat is rendezni szükséges, hiszen ellenkező esetben a munkaeszközei és a cége kerül veszélybe.

MEGOLDÁS

Cégünkkel írt alá a szállítmányozó cég faktorszerződést, melynek révén a számla kiállítását követően pár napon belül hozzájut a számla értékének jelentős részéhez, így tudja tankolni a kamionokat, és a lízingdíjat is tudja fizetni, továbbá újabb munkákat is tud vállalni.

ESETTANULMÁNY

CÉG PROFILJA

Újonnan alapított borász Kft, 3-4 hektáros szőlő ültetvénnyel. A cég üzletláncokba és nagyobb borkereskedő cégekbe, szállodákba tervez beszállítani, használva eddigi kapcsolatrendszerét.

KIHÍVÁS

Induló vállalkozásként, a meglévő tőkét elköltötte a cég a minőségi borok beszerzésére, melyet tovább kíván értékesíteni, továbbá az ültetvénnyel kapcsolatban is merültek fel nem várt költségek. Borász Kft. szerződött üzletláncokkal, indulhat a beszállítás. Az üzletláncok 45-60 napra fizetik ki a beszállított bor ellenértékét, viszont ha értékesíti a teljes készletet a cég nem lesz tőkéje a következő beszerzésre, és a borász Kft addig felmerült működési költségeit sem tudja fedezni. Az ügyfél igénye tehát minél előbb hozzájutni a pénzéhez.

MEGOLDÁS

Miután a borász Kft faktorszerződést kötött cégünkkel, a számlakiállítást követő pár napon belül hozzájutott a számla ellenértékének nagy részéhez (90%), így a további beszerzéseit tudta fedezni, és induló vállalkozóként kapott finanszírozást, ingatlan és ingó fedezett nélkül.